Heidi

Heidi Hurup Soelberg

Alder 45 år

Civilstatus Gift

Stilling Pædagog

 

Hvordan er du kommet i berøring med fertilitetsbehandling? 

Jeg startede i fertilitetsbehandling i midt tyverne med min daværende mand. Vi gik fra hinanden, og jeg satte derfor behandlingerne på pause. Senere mødte jeg min nuværende mand, og vi genoptog behandlingen. Da jeg blev 41 år, valgte vi at sige stop.

 

Hvilken egenskab drømmer du om at besidde? Og hvordan ville det gavne dig? 

Jeg drømmer om at kunne tage en dag ad gangen og være i nuet. At jeg kan mindske mine bekymringer og bare føle mig let. Jeg drømmer også om at være ligeglad med, hvad andre tænker, for jeg ved, at jeg er et ordentligt menneske og derfor ikke behøver bekymre mig. Det ville give mig fysisk og mental ro at kunne det. 

 

Hvad glæder du dig mest til i det kommende år? 

Hunde gør mig glad, og derfor har jeg valgt at starte på en uddannelse som hundeadfærdsinstruktør. Derudover værdsætter jeg også mange små ting såsom anemoner på en forårsdag. At huske at lægge mærke til de små ting er vigtigt. Derfor har jeg lavet en profil på Instagram der hedder ”I Det Små”. 

 

Hvordan tager du ansvar for din egen udvikling? 

Jeg prøver at flytte mig, hvis der er noget jeg ikke trives i. Jeg har lige skiftet job, fordi jeg ville prøve noget nyt. Jeg mærker efter og øver mig i at lytte til min mavefornemmelse: Hvad der giver mig energi og gør mig glad. Og så går jeg efter det.  

 

Hvad er et fuldendt liv for dig? 

Det at jeg har betydningsfulde mennesker (og hunde) omkring mig og at have en grundstemning af at være glad og tilfreds. 

 

Hvad er du taknemmelig for? 

Jeg er taknemmelig for alle de fantastiske mennesker, jeg har i mit liv. Dem som har substans. At have substans for mig betyder, at vi kan være sammen, som dem vi er. Rumme hinanden og at vi kan være os selv. 

 

Hvad tænker du når jeg siger: Alt er som det skal være? 

At jeg er på vej i den rigtige retning. Jeg har taget hul på en proces, og så skal jeg arbejde videre ud fra det. 

 

Hvad er dit forhold til at miste? 

Jeg har haft en masse forestillinger og drømme om, hvordan mit liv skulle være. Det blev helt anderledes. På den konto har jeg mistet noget selvværd. For at opbygge det har jeg søgt professionel hjælp, og samtidig er min mand god til at bekræfte mig. Det har gjort, at jeg er blevet bedre til at mærke og finde tilbage til mig selv. Men det er bestemt en proces. 

 

Hvad frygter du allermest? 

Jeg frygter en kræftsygdom. Det at miste kontrol og ikke være herre over tingene selv; det skræmmer mig. 

 

Hvad er dit yndlingsdyr?

Mit yndlingsdyr er en hund. Jeg har to og de forlanger intet af mig. De er trofaste og giver mig ubetinget kærlighed. Der er forpligtelser, og der er et stort ansvar forbundet med at have hund. Det taler til mit omsorgsgen. Vi behøver ikke tale. Vi er bare til stede sammen. Det giver mig ro og glæde.

 

Forestil dig at du sidder ti år fremme i tiden og kunne give dig selv et råd. Hvad ville det råd være? 

At acceptere at ting tager tid og at jeg skal tro på mig selv. Slip kontrollen og bekymringerne og kast dig ud i tingene!