Påvirker corona dit fertilitetsforløb?

Covid-19 og forlængende restriktioner 

 

Oplever du ændringer i din fertilitetsbehandling pga. corona, fordi din fertilitetsklinik måske er lukket eller tager færre patienter ind lige i øjeblikket? 

 

Eller er du på anden vis ekstra udsat i denne tid?

 

Ufrivillig barnløshed kan være forbundet med en kæmpe sorg, som medfører mange svære tanker og følelser der kan være vanskelige selv at håndtere. 

 

Når samfundet i snart et år har været lidt i undtagelsestilstand og restriktionerne gang på gang forlænges, så kan det sætte ekstra skub i bekymringer og frustrationer omkring fremtiden og især omkring din situation som ufrivillig barnløs. 

 

Du er ikke alene. Det hjælper at dele.

 

Hos Fertility Care sidder vi altid klar med lyttende ører og/eller hvis du ønsker konkrete redskaber og råd til bedre håndtering af netop din situation.

 

Du kan kontakte os hvis du blot har et enkelt spørgsmål eller hvis du har behov for en længere samtale. Du bestemmer selv indholdet.

 

Måske ved du ikke helt præcis hvad du gerne vil tale eller spørge om, men du føler dig muligvis alene og sårbar – og kan bare mærke at du har brug for nogen at snakke med. 

 

Det er lige præcis det vi er her for! Vi tager udgangspunkt i din situation og det der fylder hos dig når vi taler sammen. 

 

Kontakt os, hvad end du har på hjertet! Ingen tanker og følelser er forkerte!

 

Læs her hvordan du kontakter os.