Julen kan rumme mange følelser…


Er du én af dem, der pga. Covid-19 har oplevet ændringer i din fertilitetsbehandling, eller på anden vis udsat i denne tid?

 

Er der mon pause i din fertilitetsbehandling lige nu, fordi din fertilitetsklinik holder julelukket?

 

Så har du måske svært ved at finde julehumøret, og du føler måske en øget sårbarhed, ensomhed, stress og angst.

 

Det er vigtigt, at du anerkender alle de svære tanker og følelser, som melder sig. Måske har du brug for hjælp og støtte til at håndtere dem.

 

Julen kan være en skrøbelig tid

Julen er hjerternes fest og for de fleste en dejlig tid, fyldt med en masse hyggelige traditioner som man har taget med sig helt fra barndommen.

 

Men julen er også en tid hvor vi meget tydeligt mærker den familie som vi er en del af – på godt og ondt. Her samles vi ekstra meget med vores kære. 

 

Hvis store dele af din familie og venner har overhalet dig indenom med familieforøgelser, betyder julen måske også mere samvær med en masse børn.

 

Når man kæmper for at få et barn og drømmer om selv at lave sin egen lille familie, så kan det være rigtig hårdt at se på alle de andre som har børn. Netop fordi det minder dig om hvad du selv ønsker, men ikke har.

 

Derudover betyder julen også at vi nærmer os et nyt år, hvor vi ofte gør status over det forgangne år. Måske har du oplevet mange skuffelser måned efter måned, eller endda år efter år – og derfor gruer du måske for et nyt år. 

 

Et nyt år med en masse håb og drømme. Det er vigtigt at holde fast i netop dette.

 

Husk at der er et meningsfuldt liv til alle med eller uden barn. Måske har du brug for hjælp og støtte til at nå derhen.

 

Kontakt os, hvad end du har på hjertet! Ingen tanker og følelser er forkerte!

 

Vi ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et fantastisk og lykkebringende nytår.

 

Kærlig hilsen 

Alle os i Fertility Care