Europæisk spørgeskemaundersøgelse af mænd og infertilitet


Videnscentret Fertility Care ønsker større fokus på mænd og ufrivillig barnløshed, hvorfor vi bakker op om denne undersøgelse. 

Der kommer heldigvis mere og mere fokus på mænds rolle i forbindelse med ufrivillig barnløshed, i hvert fald hvad angår det fysiske. Men vi mener også, at der bør være et større fokus på mænds mentale helbred i forbindelse med infertilitet – lige så vel som hos kvinder. Der er stadig meget arbejde forud på dette punkt, og det er netop den mentale sundhed i forbindelse med ufrivillig barnløshed, som vi kæmper for hos Fertility Care.

 

Spørgeskema undersøgelse til infertile mænd

Fertility Care støtter derfor op om undersøgelser omkring mænd og infertilitet, så vi kan blive klogere på området. Bag denne spørgeskema undersøgelse står MRHI (Male Reproductive Health Initiative). MRHI er et globalt samarbejde dedikeret til at fremme videnskaben og udøvelsen af mandlig reproduktiv medicin. Undersøgelsen er støttet af ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) og udføres i samarbejde med Fertility Europe, som er en paraplyorganisation for europæiske patient organisationer, der arbejder med infertilitet. 

 

 

Spørgeskemaet henvender sig til mænd, som på egen krop har oplevet infertilitet.

Vi håber, at du som mand vil deltage i undersøgelsen og samtidig bidrage til, at vi kan få øget fokus på mænd i forbindelse med barnløshed. Det tager kun ca. 3 min. at udfylde spørgeskemaet.

Er du fagprofessionel? Så håber vi, at du vil sprede budskabet og opfordre dine mandlige fertilitetspatienter til at deltage i undersøgelsen.

 

Find spørgeskemaet HER.

 

Fertility Care støtter og rådgiver omkring dit mentale helbred

Fertility Cares gratis støtte og rådgivning er også for mænd berørt af ufrivillig barnløshed – både før, under og efter fertilitetsbehandling, barn eller ej.

 

Det kan både være dig som infertil mand, men også dig hvor det er din partner der er infertil. Eller måske er både du og din partner det der kaldes uforklarlige barnløse. Ligegyldig hvad årsagen til barnløsheden er, så kan der være mange svære tanker og følelser på spil – også som mand!

 

Giv os et kald! Læs her hvordan.