Online netværksgruppe for dig, hvis livsvilkår er – eller kan blive – et liv uden eget barn

Introduktion

Det kræver sin kvinde at være barnløs i en verden, hvor moderskabet – det at blive forældre, er en afgørende del af vores fælles historie, vores kultur og samfund. Følelser som vrede, sorg, skyld og skam kan overskygge alt, og kan være svære følelser at bære rundt på. Er du en af de kvinder, som har måtte opgive drømmen om at blive mor, eller står på vippen – og har du lyst til at møde andre kvinder, som står i samme situation, så kom og vær med i vores online netværksgruppe.

Hvem er det for?

 • Dette gruppeforløb er for dig, som har været igennem et fertilitetsbehandling forløb, uden at have fået et barn.
 • Du ønsker at være en del af en netværksgruppe af andre modige kvinder, som heller ikke har fået deres ønske om barn opfyldt.
 • Du trænger til at mødes med nogen, der oplever nogle af de samme tanker og følelser som dig, og derved mærke, hvor befriende og helende det kan føles, at dele det som fylder.
 • Du er bange for, at du skal fortryde din beslutning om at give slip på drømmen om at blive forældre?
 • Du har modet til at kigge på din sorg og dig selv, så du kan begynde at bearbejde og med tiden genvinde din indre styrke.
 • Du har lyst til at mærke, at det rent faktisk er muligt at få et liv med mening, vitalitet og glæde, uden eget barn i din favn.

Deltag i mødet med ligesindede kvinder som står i samme situation og oplev, at du ikke er alene.

Hvad får du?

Du vil blive guidet igennem følgende:

 • Dialog Du vil få mulighed for at dele dine oplevelser, tanker og følelser sammen med andre kvinder, som står i samme situation. Alt er tilladt at sige højt og der vil være plads til tårer og grin. Dette vil øge din følelse af samhørighed og anerkendelse.
 • Fællesskab Du vil blive en del af en gruppe, hvor du vil blive motiveret og inspireret til at tage hånd om det, der fylder. Dette kan være med til at mindske social isolation ikke blot i gruppen, men også i din daglig dag. Fællesskabet kan give dig en oplevelse af, ikke at stå alene.
 • Sorgbearbejdelse Du vil blive præsenteret for den nyeste viden om tab og sorg – og du vil blive guidet og præsenteret for redskaber, som kan hjælpe dig på vej til at undersøge din egen sorg.
 • Egenomsorg Du vil blive introduceret til redskaber, som kan lære dig om, hvordan du giver dig selv endnu mere egenomsorg og medfølelse, så du kan opleve en større indre styrke.Hvorfor vælge et online gruppeforløb?

 • Du kan komme i gang med det samme – på trods af Corona.
 • Du vil blive inspireret, motiveret og anerkendt af andre kvinder som dig selv.
 • Det kan føles trygt at være hjemme i vante omgivelser.
 • Du kan være med, hvor end du bor; i Danmark eller i udlandet.

Praktisk info

Online netværksgrupper afvikles med seks gruppesessioner á 1,5 times varighed + én individuel online samtale á 60 min. Alle forløb afvikles kl.16-17.30. Ved tilmelding vælger du den dato og det forløb, der passer dig bedst.

 • Opstartsdato d. 28. maj. Efterfølgende datoer: 4/6, 11/6, 18/6, 25/6, 2/7
 • Opstartsdato d. 20. august. Efterfølgende datoer: 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9

Den individuele samtale skal afholdes senest 3 måneder efter endt gruppeforløb.

Forløbet afholdes online og det eneste du har brug for, er en computer med webcam, en stabil internetforbindelse og ro.

Pris og tilmeldingsfrist

2.550 kr. inklusiv én 1:1 online session á 60 min. 

Tilmeldingsfrist er 14 dage før opstart.

Vi forholder os retten til at aflyse forløbet, hvis der skulle være færre end fire deltagere.

Underviser

Vores online forløb bliver ledet af psykoterapeut Mille Duzenius, som har både faglig og personlig erfaring med fertilitetsbehandling og barnløshed. Mille har desuden en baggrund som tidligere socialrådgiver og supervisor. Mille vil varmt og kærligt lede slagets gang, formidle effektiv viden og sikre, at alle deltagere får plads og rum, til at dele og blive støttet af gruppen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Mille Duzenius på mille@fertilitycare.dk eller på telefon 2065 1965