Online netværksgruppe for kvinder i fertilitetsbehandling 

Seks gruppesessioner á 2 times varighed


Introduktion

Er du en af de mange kvinder, som oplever, at tankerne om graviditet efterhånden fylder alt i din hverdag?

Føler du dig ofte udmattet og overvældet af svære tanker og følelser?

Ønsker du at blive bedre i stand til at håndtere din situation og give dig selv de bedste forudsætninger for at komme helskindet igennem din fertilitetsbehandling? Så læs mere om dette kommende online gruppeforløb for kvinder i fertilitetsbehandling.


Hvem er det for?

Dette gruppeforløb er for dig, der er i fertilitetsbehandling.

Du ønsker at få viden og redskaber, der kan give dig mere balance og overskud i hverdagen imens du gennemgår behandling. Du er nysgerrig på at lære mere om dig selv, dit parforhold og dine måder at håndtere livets udfordringer på. Du trænger til at mødes med nogen, som gennemgår det samme som dig og at dele det, som fylder.

Kom og vær sammen med andre ligesindede kvinder som står i samme situation, som dig, og oplev, at du ikke er alene.


Hvad får du?

I dette online gruppeforløb vil du blive guidet igennem følgende: 

 • Italesættelse af tanker og følelser sammen med andre kvinder, som står i samme situation. 
 • Viden om stress og angst samt stressreducerende teknikker.
 • Øvelser og redskaber til at lære dig, hvordan du giver dig selv endnu mere egenomsorg og medfølelse, så du kan opleve en større indre styrke.
 • Afspændings- og vejrtrækningsøvelser som vil hjælpe dig til at holde fokus på nuet.
 • Viden om mestringsstrategier, så du kan blive mere bevidst om din måde at håndtere negative følelser på, og så du kan få øje på nye handlemuligheder, der kan være med til at forbedre din livskvalitet.
 • Fertilitetsbehandlingens indflydelse på dit parforhold og nære relationer.


Hvorfor vælge et online-gruppeforløb?

 • Du kan være med, hvor end du bor; i Danmark eller i udlandet.
 • Det kan føles trygt at sidde hjemme i vante omgivelser.
 • Du vil blive inspireret, motiveret og anerkendt af andre kvinder som dig selv.
 • Du bliver en del af et fællesskab, hvor det er tilladt at sige alt højt, og hvor der er plads til både tårer og grin. Dette vil øge din følelse af anerkendelse og samhørighed. 
 • Du vil have mulighed for at opnå en ny og større forståelse for dig selv, dine relationer og din måde at mestre dit fertilitetsforløb på.
 • Det er påvist i flere undersøgelser, at det at udtrykke sine tanker og følelser i forbindelse med ufrivillig barnløshed, samt søge råd og støtte hos andre, vil give et lavere niveau af stress i nervesystemet og en øget følelse af mestring.

Praktisk info

Vi starter løbende online netværksgrupper op.

Tilmelding. Send en mail til mille@fertilitycare.dk eller ring/sms på tlf. 20651965, hvis du er interesseret i at være med. Så vil du blive kontaktet, så snart vi har nok deltagere til en gruppe (min. 6).

Forløbet afholdes online og det eneste du har brug for, er en computer med webcam, en stabil internetforbindelse og et roligt sted at sidde.

Vi mødes én eftermiddag om ugen i 6 uger fra kl. 16.30 – 18.30.

Pris

1.650 kr.

Underviser 

Vores gruppeforløb bliver ledet af psykoterapeut og fertilitetsrådgiver Mille Duzenius, som har både faglig og personlig erfaring med fertilitetsbehandling og barnløshed. Mille har desuden en baggrund som tidligere socialrådgiver og supervisor.

Mille er naturligvis med på alle mødegange og vil varmt og kærligt facilitere forløbet og sikre, at alle deltagere får plads og rum, til at dele og blive støttet af gruppen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Mille Duzenius på mille@fertilitycare.dk eller på telefon 2065 1965