Vi drømmer om at gøre en forskel for barnløse i Danmark!

Vi er gået sammen for at forene vores drømme og stå stærkt i feltet for en ny agenda inden for ufrivillig barnløshed i Danmark. Vi har skabt en ny forening – Videnscentret Fertility Care – en platform for både dig, der prøver eller har prøvet på at blive forælder, og dig, der sidder på den anden side af bordet som fagperson.

Abelone drømmer om at vise  den permanent ufrivillig barnløse mand og kvinde, at der er et liv med både mening, fylde og masser af kærlighed uden egne børn.

Mille drømmer om at skabe terapeutisk støtte til den enkelte og parret i fertilitetsbehandling. En støtte, som kan være med til at opretholde livskvalitet under forløbet og medvirke til, at den enkelte kommer ud som et  helt menneske efter endt behandling. 

Tina drømmer om, at alle danske fertilitetsklinikker – offentlige som private – tilbyder støttende samtaler som en hel naturlig del af fertilitetsbehandlingen.

Sammen drømmer vi om gennem foreningens arbejde at støtte et meningsfuldt liv med eller uden børn.

Udover os tre på billedet her, har vi etableret et team af yderst kompetente og engagerede folk, som alle har budt ind med kompetencer, erfaringer og hjerte for feltet. Se resten af holdet her.

Vi har etableret Videnscentret Fertility Care, fordi vi savnede at blive lyttet til og hørt som hele mennesker, da vi selv stod midt i forløbet, og som fagperson savnede vi redskaber og vejledning til at rådgive og facilitere et sammenhængende forløb.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du vil være med, enten som frivillig, medlem, strategisk samarbejdspartner, underviser eller noget helt fjerde?!

 

Kærlig hilsen

Alle os fra Fertility Care

 

Læs mere om de involverde kræfter her:

Bestyrelse

Sekretariat

 

 

 

 

 

 

 

2 svar
  1. Anne Katrine Bach Jensen siger:

    Dejligt med fokus på området – ikke mindst livet efter og accepten af, at det ikke lykkedes. Et andet, måske lidt overset fokus, er perioden efter at drømmen er gået i opfyldelse. Det kan måske virke som et luksusproblem, nu har man jo fået det man kæmpede for i så mange år. Man burde være lykkelig, men hvad nu hvis man ikke er? Lange fertilitetsbehandlingsforløb kan resultere i efterfølgende efterfødselsreaktioner.

Kommentarer er lukkede.