Sådan fortæller du din familie, venner og chef/ kolleger, om din barnløshed og fertilitetsbehandling – 3 nemme guides

Synes du at det kan være svært at fortælle dine nærmeste, at du kæmper med barnløshed og måske skal eller allerede er i fertilitetsbehandling?

Er det også svært at finde ud af hvad og hvor meget du skal fortælle, hvem du skal fortælle det til og hvordan du skal sige det?

Og hvad med dit arbejde – din leder og dine kollegaer? Hvor meget skal de vide?

Vi ved at ovenstående kan være et problem for rigtigt mange.

Derfor har Fertility Care lavet 3 nemme guides til hvordan du kan gribe samtalen an med:

  • dine forældre og søskende.
  • dine venner.
  • din leder/kollegaer.

I disse guides får du hjælp til hvilke overvejelser du skal gøre dig inden samtalen. Hvis du er i et parforhold og I måske ikke er helt enige om hvem der skal vide hvad og hvor meget, så hjælper guiden jer også med at håndtere det.

Vi har lavet de 3 guides i samarbejde med WaWa Fertility og derfor ligger de tilgængeligt for dig på deres Community her: Familie, Venner og Leder/Kollegaer.

Vi håber, at du vil føle dig inspireret og hjulpet lidt nemmere igennem nogle af de samtaler, som vi ved kan være svære at give sig i kast med.

Husk at vi hos Fertility Care også kan hjælpe dig i vores gratis telefonrådgivning. Vores erfarne rådgivere sidder klar med et lyttende øre og konkret støtte og hjælp. Book nemt og hurtigt en tid i vores online booking system her.